Карвінг-композиції

Категорія:Інше
Адмін:Галина. Адмін

Мене звати Феферман Галина. Я займаюся карвінгом зовсім недавно. Карвінг – вирізання з фруктів та овочів, мила, створення фруктових пальм і букетів. Це мистецтво виникло на Сході і стало національною традицією. Карвінг-композиції надають торжеству додаткового шарму. Жодна людина не залишиться байдужою до того, що їжа може бути така красива і несподівана. Карвінг дає вам можливість відкрити звичні продукти з іншого боку.

Влітку я пройшла курси карвінгу. Зазвичай, все, за що я беруся, у мене починає виходити швидко, чого не скажеш про навчання карвінгу. Але я впоралася. З кожною моєю роботою техніка помітно поліпшується, я розвиваюся і стежу за новинами в цій індустрії. Брала участь у новорічній виставці ручної роботи. Мене вражають роботи світових майстрів карвінгу, їх скульптури з овочів і фруктів – це твори мистецтва!

Декоративні візерунки на овочах і фруктах вирізаються спеціальними інструментами. Основний інструмент майстра – тайський ніж. Але в домашніх умовах навіть найпростішим ножем кожна господиня зможе створити гарні прикраси для своїх страв. Для початку необхідно вибрати матеріали для роботи. Традиційно для карвінгу беруть овочі: редис, огірки, буряк, морква, гарбуз тощо. З фруктів найкраще підходять для вирізання яблука, апельсини, кавуни, авокадо, диня і т. п. Головне правильно підійти до процесу вибору «потрібних» овочів і фруктів, щоб ваші творіння могли тримати форму і радувати око гостей якомога довше.

Ідеї для нових композицій я беру з інтернету, а так же багато вигадую. Я взагалі люблю все ускладнювати або робити щось нове. Будь-яку справу частенько починаю з найскладнішого і незрозумілого.

Найбільш доречний карвінг на весіллі. За кордоном весільний карвінг вже давно став звичним, та й у нашій країні все частіше святкові столи прикрашають незвичайними композиціями: квіти з усіляких фруктів і овочів, кошики з кавунів, великі хризантеми, фруктові пальми до шоколадного фонтану, та й цілі їстівні скульптури… Як можна залишитися байдужим до такої краси! Фруктовий карвінг – це прикраса святкового столу на весіллі, корпоративному заході, банкеті або фуршеті для дорослих і дітей.

Автор Феферман Галина

Усі нові статті прямо тобі на пошту!

Твій e-mail


Теги: ,

Залишити коментар


7 − = 6