Ідеї до святкового столу: декор пляшок

Категорія:МАЙСТЕР-КЛАС
Автор:Галина Б.


Задекорована пляшка шампанського

З чим у вас асоціюється новорічний святковий стіл? Красива ялинка, що сяє різнобарвними вогнями, цукерки, мандарини, салат «Олів’є», і, звичайно ж, шампанське. Саме з келихом ігристого вина усі ми зустрічаємо Новий Рік. Із радісними побажаннями відкорковуємо пляшку і наповнюємо келихи. Безсумнівно, шампанське займає важливе місце на святковому столі, а тому хочеться святково «вбрати» і його. Звичайно ж найлегше декорувати пляшку шампанського дощиком або бантиком, а можна спробувати підійтидо цієї справи творчо.

Отже, декоруємо шампанське до святкового столу.


Час на підготовку –
залежить від того, що ви зможете знайти в своїй квартирі та, як швидко вмієте шукати.
Час на виготовлення
10-30 хв.

Варіант перший: «Торбинка з бантом»

Необхідні матеріали:

  • Пляшка (бажано ще повна)
  • Тканина
  • Мереживо
  • Стрічка або шнур для банта
  • Голка з ниткою або швейна машинка

Вирізаємо з тканини прямокутник за розміром пляшки, зшиваємо руками чи на машинці торбинку. До верхнього краю пришиваємо мереживо. Запихаємо пляшку в торбинку, зав’язуємо бантик. Декор пляшки завершено, можна ставити на святковий стіл.

Декорування пляшки

Варіант другий: «Швидко, легко, неповторно»

Необхідні матеріали:

  • Пляшка шампанського чи будь-якого вина за вашим смаком
  • Тканина
  • Шнур
  • Прикраса

Вирізаємо з тканини довгий прямокутник (ширина=висоті пляшки), загортаємо пляшку в тканину, зав’язуємо шнуром, прикріпляємо прикрасу (я використала двохсторонній скотч). Пляшку задекоровано!

Торбинку для пляшки можна пошити із будь-якої тканини та прикрасити за вашим смаком (або тим, що знайдеться під рукою). Така торбинка, окрім декорації виконає ще й суто практичну функцію– зберігатиме  в чистоті і сухості святкову скатертину.

Спробуйте проявити свою фантазію та придумати оригінальні прикраси, адже пляшка хорошого вина є не зайвим подарунком для ваших друзів і близьких до свят, а тим паче з оригінальною упаковкою, зробленою своїми руками. І навіть якщо сам презент буде, на вашу думку, «простим», ваші старання, які зробили його таким витонченим, будуть оцінені.

Автор робіт Галина Б.

Про декупаж пляшок читаємо тут.

 

Усі нові статті прямо тобі на пошту!

Твій e-mail


Поділись цікавою інформацією з друзями!

Теги: , , ,

Залишити коментар