Весільні бокали та шампанське. Декупаж

Категорія:Все для ВЕСІЛЛЯ, Декупаж

Як задекорувати пляшку весільного шампанського та весільні бокали в техніці декупаж?

Підготовка. Попередньо пляшку шампанського слід вимити (знявши всі наліпки), висушити і покрити фоновою фарбою. Можна використовувати фарбу з балончика або звичайну водоемульсійну. Потім на суху поверхню клеєм ПВА приклеюємо шар серветки з малюнком, акуратно розгладжуємо пензликом, змоченим у розведеному клеї.

Пляшка з голубими трояндочками
З допомогою тієї ж білої фарби потрібно зробити плавний перехід від фону серветки (він був рожевим) до білого фону пляшки. Це робимо шматочком поролону, щоб не було чітких штрихів, які залишає кісточка. На зворотному боці пляшки робимо написза бажанням (наприклад, імена молодят і дату весілля). На цьому основна частина роботи закінчена, далі займаємось декоруванням – у даному випадку на пляшку шампанського приклеєні намистинки у вигляді перлин, кілька листочків і квіточок на малюнку покриті блискітками і перламутром (використано маркери для дитячої творчості), ну і нарешті – верхівка пляшки задекорована мереживом і бантом.

Весільні бокали до блакитної пляшки розписані тими ж маркерами для дитячої творчості та маркерами для розпису по тканині. Використані сріблястий і білий перламутровий кольори. Поверх розпису приклеєні намистини-перлини, до ніжки келихів – бант з широкої білої атласної стрічки. Цією ж стрічкою обмотана вся ніжка келиха, прикрашена намистинками.

Шампанське з червоною трояндою
Пляшка злегка присипана червоними і сріблястими блискітками, на верхівку також приклеєний бантик з атласних стрічок білого і червоного кольору, в центр банта приклеєна намистинка.

Весільні бокали до червоної пляшки прикрашені бантами з атласних стрічок – широкої білої і вузенької червоної. Попередньо до бокалів були приклеєні маленькі гілочки штучних квіточок. Також були додані “тичинки”, тобто намистинки, наклеєні до відрізків з оптоволокна (світловолокно – це така прозора жилка, її плюс у тому, що вона добре тримає форму). Вигравіруваний малюнок на бокалі трохи розписаний маркером із сріблястими блискітками.

Автор Ольга Гриневич

Усі нові статті прямо тобі на пошту!

Твій e-mail


Теги: , , ,

Залишити коментар


9 + = 16