Вибираємо запрошення на весілля

Категорія:Виготовлення листівок, Все для ВЕСІЛЛЯ, Квіллінг
Автор:Галина Б.

Яке весілля може обійтися без запрошень? Ну, хіба що студентське, і то не кожне… Запрошення на весілля стали незмінним атрибутом цього свята, можна навіть сказати: «яким буде запрошення, таким буде і весілля». Оригінальне запрошення налаштовує на майбутню пишну церемонію і на ще оригінальнішу і шикарнішу сукню нареченої.

Деякі молодята віддають перевагу вибору із готових запрошень, інші прагнуть самі обрати папір, колір, дизайн та шрифт. Когось цілком влаштовує надруковане запрошення, а хтось прагне виключно ручної роботи. Саме для останніх працюють наші майстри скрапбукінгу, створюючи неповторні запрошення на весілля найрізноманітніших форм та стилів. Окрім традиційної форми листівки, останнім часом набули популярності сувій та конверт. На запрошеннях присутні декоративні елементи в техніці квіллінг, стрічки, мереживо, намистини, квіти та метелики.

Особливого шарму вашому святу може надати наступний момент – уся поліграфія (запрошення на весілля, карточки для розсадки гостей, бонбоньєрки для подарунків гостям) виконані в одному стилі та кольоровій гамі.

Автори запрошень:
Олена Шевчук
Христина “Ластівка” Малиновська
Юлія Знахуренко
Світлана Кравчук

Усі нові статті прямо тобі на пошту!

Твій e-mail


Поділись цікавою інформацією з друзями!

Теги: , , , ,

Залишити коментар