Сучасне стилізоване весілля

Рубрика:Все для ВЕСІЛЛЯ

Сьогодні кожна молода пара, що прагне узаконити свої щирі почуття перед Богом та людьми, прагне зробити день свого весілля незабутнім. І не лише для самих себе, а й для близьких людей. Та сьогодні це не так просто. Вже зовсім не кожна наречена мріє про білу пишну-препишну весільну сукню, діадему з дорогоцінним камінням у гарно вкладеній зачісці, кульки у бенкетному залі… Наречений же не завжди задовільниться класичним чорним костюмом і краваткою. До яких тільки хитрощів та викрутасів не вдаються нинішні дівчата та хлопці!

Найбільше серед усього розмаїття весільних атрибутів заслуговує уваги сучасне стилізоване весілля. Адже для його організації потрібно максимум часу, уваги, старання і, як би це не звучало банально, грошей… Серед поширених варіантів: ретро-весілля, королівське, в морському стилі, в українському народному стилі тощо. Цей перелік можна продовжувати настільки довго, наскільки вистачає фантазії у молодих. Та найчастіше цю фантазію втілити в реальність їм допомагають професіонали у цій сфері – весільні розпорядники. Допоможуть вони нареченим, які прагнуть, щоб у цей відповідальний день їхнє нове спільне життя почалося гармонійно. Такі пари обирають «кольорове» весілля. Для цього майбутньому подружжю достатньо визначити колір, який найбільше імпонує парі, можливо, асоціюється для них із якимись спогадами, емоціями, припав їм до душі або ж просто модний цього сезону. А далі справа за тими ж таки професіоналами, які «фанатіють» від того, що їм доводиться для кожної пари вигадувати щось нове, а не постійно повторювати одну й ту ж саму монотонну роботу.

Весільні розпорядники з радістю надають молодим приклади робіт – своє портфоліо, але з іще більшим задоволенням бажають додати до кожної речі – від підв’язки нареченої до оформлення бенкетного залу – щось оригінальне, яке буде асоціюватися лише з конкретною парою закоханих, а не об’єднуватиме чергових наречених у ланцюг попередніх замовників.

Тож, якщо молоді планують грандіозне весілля, яке не просто поєднає їх навіки, а й дасть змогу запам’ятати цей день не лише їм самим, а й усім гостям свята, то вони повинні додати або максимум зусиль, фантазії, талант, а, головне, – часу, або ж звернутися до професіоналів у галузі «щасливої діяльності», щоб спокійно налаштовувати себе на свято і не перейматися зайвими турботами.

У будь-якому разі, завершальне слово завжди залишається за нареченими, яким я бажаю лише злагоди та щастя у їхньому домі!

Автор статті - весільний розпорядник Світлана Кравчук

Усі нові статті прямо тобі на пошту!

Твій e-mail


Теги: , ,

Залишити коментар


6 + 8 =