Весільний фотоальбом

Рубрика:Все для ВЕСІЛЛЯ

Весільний фотоальбом останнім часом перестав бути просто місцем, де зберігаються весільні фотографії. І вибирати його стало не легко. У погоні за модою наречені прагнуть прагнуть піти в ногу з часом і обрати сучасну фотокнигу, де фото надруковані прямо на сторінці. Фотокнига складається із розворотів, що дозволяє розмістити в ній фотографії великого формату або фотоколажі, доповнити їх текстом, що описує зображені на фото події або віршами чи цитатами. Це найбільш технологічний вид фотоальбому.

Комусь це подобається, а хтось, залишаючись прихильником класики, прагне, щоб фотоальбом мав більш рукотворний вигляд, багато дрібненьких деталей, залишав можливість самому підбирати фотографії, змінювати їх розташування, робити підписи до них. Весільний фотоальбом створений в техніці скрапбукінг може зберігати не лише ваші весільні фото, а й інші приємні спогади – любовну запискучи квіточку, яку вклав вам (тоді ще малознайомій дівчині) ваш тепер уже наречений (а тоді, – просто цікавий симпатичний хлопчина) і яку ви старанно засушили між сторінками улюбленої книги…

Особливий дизайн, ексклюзивний підбір фотографій, якісні матеріали – все це робить весільний фотоальбом неодмінним атрибутом весілля, який через багато років допоможе згадати цей чудовий день і зануритися у приємні спогади про Ваш День.

Автори фотоальбомів:
Христина “Ластівка” Малиновська
Наталія Дацюк

Усі нові статті прямо тобі на пошту!

Твій e-mail


Теги: , ,

Залишити коментар


6 × 4 =