Весільні подарункові упаковки

Молодята готуються до весілля кілька місяців, а то й цілий рік. Скільки всього треба встигнути зробити: і зал замовити, із священиком домовитись, обручки вибрати… а скільки ще, на перший погляд, дрібничок, без яких ніяк не може відбутися весілля. Процес підготовки охоплює не тільки наречених, а й їхніх батьків, дружок та дружбів (свідків).

До весілля готуються також і гості: треба і про зовнішній вигляд подбати, і подарунок вибрати, і теплі слова привітання заготувати. Перший пункт не в компетенції «Щасливого життя», тож зупинимося на другому.

Отже, що ж подарувати молодій парі?

90% весільних гостей йдуть шляхом найменшого спротиву та дарують гроші. Бо на колір і смак товариш не всяк, а від фінансового подарунка ніхто не відмовиться. І тут кожен стикається із проблемою подарункової упаковки – славнозвісного конверта. Можна оббігати кілька поштових відділень у пошуках красивого з квіточками, а можна зробити конверт своїми руками чи замовити у фахівця-скрапбукера. Навіть тим унікалам, що примудряються із щирою посмішкою дарувати порожні конверти (твердження базується на реальних подіях), потрібно підібрати достойну подарункову упаковку.

А для наречених, які будуть ці подарунки отримувати, також є цікава новинка – скринька для конвертів (грошей). Така, як для бюлетенів, але набагато красивіша. У формі торта або навіть шпаківні.

Гарні весільні  привітання можна знайти тут .

Побажаємо молодим повних конвертів, багато теплих слів та успішного святкування!

А гостям – веселої забави!

Автори конвертів та скриньок:
Христина “Ластівка” Малиновська
Світлана Кравчук
Олена Шевчук
Віра Голубчак

Отримуй матеріали блогу на електронну пошту!
Читай їх першим!