Листівка для Весни

Надворі ще холодно і не надто приваблива погода, проте вже «на носі» весна, а значить зовсім скоро співатимуть пташки, запахнуть перші квіти і все навколо прокинеться від cну.

Весна – моя улюблена пора року, мені здається що весною все по-особливому, що кожного року з приходом весни прокидаюсь і я.

Цю листівочку я хочу присвятити Весні і всім жінкам, які так на неї схожі.

    Для листівки потрібно:
  • папір дизайнерський бузковий А4
  • папір дизайнерський блідо-голубий
  • олівці кольорові
  • ножиці
  • скотч двосторонній
  • клей ПВА
  • декілька прозорих намистинок
  • лінійка
  • контур білий для скла й кераміки
  • ручка гелева біла

Листівочка має розмір 14*15,5см.

Із бузкового паперу А4 вирізаємо смужку шириною 14см. Відмічаємо у довжину також 14см – це лінія згину. Акуратно згинаємо і відкладаємо поки в бік.

Із блідо-голубого паперу вирізаємо квадрат розміром 9,5*9,5см. Далі працюємо із цим квадратиком. Олівцем легенько наносимо на нього силуети тюльпанів (дуже спрощено) і розмальовуємо їх кольоровими олівцями. Беремо контур і в деяких місцях обводимо тюльпанчики. Залишаємо, щоб контур добре висох. Із залишків паперу (фіолетовий, рожевий) вирізаємо кілька тюльпанів, а із зеленого – тоненьку смужку для стебла. Зверху між намальованими квітами вклеюємо вирізані квіточки і стебельця. Це надасть нашій картинці об’ємності і плановості.

Тепер за допомогою двостороннього скотчу приклеюємо цю картинку до самої листівки (вирізаної раніше із бузкового паперу) по середині. Із темно-фіолетового паперу вирізаємо смужки (шириною 0,5см) й обклеюємо ними довкола картинки із тюльпанами. Виходить рамочка. Довкола рамочки робимо підписи: «Із святом весни!» – привітання, «Щастя, кохання і сонячних днів» – побажання. Так написала я, ви можете написати інші побажання.

Прозорі намистинки вклеюємо клеєм ПВА де-не-де між квітами, така собі імітація крапельок роси. І на останок – бантик. Красиво зав’язуємо фіолетову стрічку і приклеюємо в лівий нижній кутик листівочки.

Залишилось оформити листівку всередині. Із білого паперу вирізаємо квадрат (9*9см) і прикріплюємо його двостороннім скотчем, тут буде підпис і побажання. Робимо невеличкий бантик із стрічки, приклеюємо в правий кутик білого квадрата.  Щоб оформити іншу сторону листівки, вирізаємо невеличкий квадрат (6*6см) із блідо-голубого паперу і малюємо на ньому тюльпани, як на лицьовій стороні листівочки, тільки значно простіші. Замість контуру обводимо квіточки гелевою ручкою. Все, листівка готова.

Бажаю всім жінкам завжди мати привід для посмішки, мати людей, про яких хочеться турбуватися, бути коханими, кохати і вміти радіти кожному подарованому дню. З святом вас, дорогі жінки!!!

Автор Віра Голубчак

Отримуй матеріали блогу на електронну пошту!
Читай їх першим!