Авторські вишиванки

Авторські вишиванки

Рубрика:Вишивка

Сучасні українські вишиванки можна поділяти за різними характеристиками:

  • Барвисті чи виконані білим по білому
  • Вишиті нитками чи бісером
  • З геометричним чи рослинним орнаментом
  • Вишиті традиційним хрестиком чи різними оригінальними швами
  • Розкрій традиційний чи сучасний
  • Вишивка ручна чи машинна


Від тонкого народного ремесла - до високого мистецтва з глибоким українським корінням

Кожна людина – неповторна, тому й вишиванки мають бути різноманітними, щоб кожен зміг знайти саме ту, яка підходить саме йому і створена спеціально на нього… Те, що вишиванки не схожі між собою, наче листочки на дереві, добре знає Микола Симчич. Цей майстер із славного містечка Коломиї вже понад 6 років разом із своєю дружиною Уляною та давнім другом і за сумісництвом дизайнером Оксаною Гринь створює неповторні вишиванки. Ця дружня команда черпає натхнення в давніх українських орнаментах, відшукує напівзабуті техніки вишивання. І дивує нас вишитими сорочками та костюмами – оригінальними складними і такими близькими. Не стомлюючись слухати відгуки – «фантастично» – вони продовжують працювати, створюючи наступний шедевр і милуватися щасливою посмішкою «новоспеченого» власника вишиванки.

Ексклюзивне для кожної сорочки поєднання різних технік вишивки, гармонія кольорів та відтінків, оригінальний візерунок, підібраний відповідно до кольору очей та тембру голосу людини – і ось вона – САМЕ ВАША вишиванка. Вона ідеально пасує до вашої фігури, такої не буде більш ні в кого, адже майстри не хочуть повторюватись, прагнуть зробити ще багато нового. Виняток становлять – «вишивані пари»вишиванки для подружньої пари, схожі за кольорами та орнаментами, адже люди кажуть, що щасливою буде та сім’я, де чоловік і дружина чимось схожі, хоч поглядом чи блиском очей. Тож і вишиванки у такого подружжя теж мають бути подібними. У цих вишиванках можна стати на «рушничок щастя» чи відзначити «золоте» весілля.

P.S. Вибирати фото вишитих сорочок для цієї статті було дуже важко, адже кожна вишиванка неповторна, неможливо сказати, що якась краща, якась гірша, тож заходьте на сторінку автора та подивіться на них усіх. Можливо вже і щось нове додалося?!

Автор вишиванок Микола Симчич

Усі нові статті прямо тобі на пошту!

Твій e-mail


Теги: , ,

Залишити коментар


1 × 7 =