Добірка сердечок – подарунків до Дня святого Валентина

Подарунки на День святого Валентина різні для кожного віку та сімейного стану.  Підлітками ми даруємо маленькі листівки та солодощі. В юності докладаємо максимум фантазії – пишемо записки та вкладаємо їх до повітряних кульок, викладаємо із свічок освідчення в коханні, даруємо багато тематичних маленьких подарунків чи запаковуємо подарунок у кілька коробочок, як «матрьошку». У зрілому віці, коли в нас уже є сім’я, робимо подарунки своїми руками разом з дітьми. Наприклад, мама з дочкою вишиває чи шиє сердечко-валентинку для тата. Мінімум часу і милий сюрприз готовий. А як приємно на День святого Валентина отримувати та дарувати подарунки, зроблені своїми руками!

Хлопці ж різними бувають. Є й такі, яким не проти 14 лютого отримати мереживне сердечко, як символ ніжності своєї дівчини, нехай навіть дехто в цьому не зізнається. Хтось звичайно може злякатися такого подарунка, у таких випадках буде доречним торт чи стейк(!) у формі серця. Можливо деякі представники сильної половини людства захочуть і самі порадувати своїх коханих яскравими валентинками, наприклад, у техніці орігамі (є й такі, що й вишивати вміють).

Обмін подібними рукодільними сердечками між дівчатами – нерозлучними  подругами – неодмінний  ритуал цього романтичного свята.

Пропоную вашій увазі добірку сердечок – подарунків до Дня святого Валентина, які можна зробити своїми руками із підручних матеріалів. Для деяких з них будуть потрібні певні навики, інші ж може зробити кожен, навіть дитина. На честь 14 лютого – 14 різних варіантів.

Можна виготовити свічки у формі серця (залити розтоплений віск у формочку) або декорувати сердечками вже готові.
Листівка до Дня святого Валентина Листівка до Дня Святого Валентина може бути прикрашена вишивкою, тканиною, бісером чи намистинками, ґудзиками, фігурками. Основний елемент – сердечка.
Оригами Оригами  Варіант для мужчин – серце в техніці орігамі.
Сердечко з тканини Сердечко з тканини  М’яке сердечко з тканини, прикрашене за вашим смаком.
блокнот ручної роботи, м’який блокнот, дизайнерський блокнот Вишите сердечко-подушечка  Вишите сердечко.
 Що може бути солодшим за власноруч зроблені цукерки-сердечка?
 Серце з апельсину. А чому б і ні?
Подушка декорована серцем Прикрашаємо подушку «сердечною» композицією. Для цього потрібно вирізати з тканини багато кружечків, скласти кожен вчетверо та густо-густо пришити до наволочки, виклавши бажану форму.
Сердечко в'язане крючком  Сердечка, сплетені гачком.
Шкатулка у формі серця  Шкатулка або коробочка для подарунка до Дня святого Валентина.
Сердечко з бисера  Сердечко з дроту та намистинок.
Сердечко з гудзиків Таке сердечко з ґудзиків може зробити навіть дитина.
Гірлянда Ось ціла гірлянда з сердечок, складається зі смужок паперу, скріплених степлером.
Льодова скульптура Льодова скульптура. Щоб процес танення люду став цікавішим, заморожуємо всередині подарунок.

Фото робіт з інтернету.

Отримуй матеріали блогу на електронну пошту!
Читай їх першим!