Букет з цукерок “Новорічна ялинка”

Майстер-клас

Напередодні Нового року вирішила я зробити букет з цукерок “Новорічна ялинка”. Знайшла цікавий і доволі легкий майстер-клас і вирішила спробувати. Ділюся досвідом.

Матеріали та інструменти у мене фактично ті ж самі, що й для букету «Троянди»: гофрований папір та плівка, шпажки, пінопластова основа (краще все таки брати флористичну губку – в неї шпажки легше втикаються), клей-пістолет, скотч (тоненький), зубочистки, степлер, цукерки.

Спочатку я вирізала із шматка пінопласту щось на подобі ялинки.

Приклеїла гарячим клеєм цукерки до шпажок (шпажки я розрізала на 2 – вони занадто довгі для цього букету).

Нарізала квадратиків із гофрованого паперу та плівки. Розмір квадратиків залежить від розміру цукерок, я спочатку вирізала один для примірки. В центрі квадратиків з плівки слід вирізати дірочку, щоб було зручно вдягати на шпажку.

На кілька шпажок для декору я приклеїла по 1 позолоченій шишці, тим же клей-пістолетом.

Далі оформляємо цукерки: на шпажку з приклеєною цукеркою одягаємо по 2 квадратика з паперу чи плівки (я робила в різних комбінаціях), закріплюємо скотчем.

Прикрашені таким чином цукерки втикаємо в основу, формуючи ялинку. Порожні місця між цукерками заповнюємо шишками та «обманками» (я просто прикріпила шматочки паперу та плівки до зубочисток, без цукерок).

Якщо все ж залишилися невеличкі прогалини їх можна позбутися скріпивши степлером кінчики квадратиків з плівки.

Додаткових прикрас на свою новорічну ялинку я не додавала, хоча верхівки там все-таки не вистачає. Треба зробити з бісеру.

Автор Галина Б.

Отримуй матеріали блогу на електронну пошту!
Читай їх першим!