Моє нове хобі – букети з цукерками

Вартувало лише один раз спробувати робити букети з цукерками – як ця справа для мене переросла у захоплення. Просто не можу відмовити собі у задоволенні створювати квіти з гофрованого паперу, в пошуках якого, до речі, вже оббігала половину відомих торгових точок. «Полювання» за папером необхідних кольорів – само собою захоплює. Що вже й говорити про вибір цукерок, підставок, декоративних елементів та створення композиційЩодо останніх – то поки що надихаюся, переглядаючи цукеркові букети інших майстринь, хоча вже почала помічати за собою прагнення вигадати щось «своє» – якусь невідому досі квітку…

Викладаю на ваш розсуд – 2 букети з цукерками. З маками вийшла досить дивна історія. Кошик-велосипед в мене вдома лежав кілька років, і от нарешті настав його «зоряний час» – вирішила «посадити» в нього маки. І коли вже композиція була майже готова, я побачила фото схожих маків у такому ж «велосипеді»! Правду кажуть, все нове – це добре забуте старе.

Для цього букета я зробила 7 великих квіток та 6 пуп’янків мака, цукерки – Grand-prix (Roshen) i Premium desert (КОНТІ). Майстер-клас із виготовлення маків дивилась тут http://hobbyndom.ru/mak-iz-konfet/.

Цукеркові «Крокуси» сформувалися у справжній весняний букетик. Став у нагоді шматочок яскраво-салатової сітки, який мені «подарувала» флорист. Чесно кажучи, колір спочатку здавався мені занадто агресивним, але, як виявилося, він просто створений для цих крокусів.

В крокусах цукерки “Парижель”. Квіточки робити дуже легко, в інтернеті багато мк. 

Автор Галина Б.

Отримуй матеріали блогу на електронну пошту!
Читай їх першим!