Листівка в стилі стімпанк. МК

як зробити листівку в стилі стімпанк своїми рукамиЗадаєтесь питанням: як зробити листівку в стилі стімпанк своїми руками?

Стімпанк – це дирижаблі, повітряні кулі, шестерні, ключі і різнезалізяччя, а також корсети, капелюхи-циліндри, газетні сторінки, мережива … і ще багато всього.

Пропоную вашій увазі динамічний відео майстер-клас від Адріани.

Далі слово автору:

Розповім про хитрощі виготовлення цієї стімпанк-листівочки:

– у мене немає жодної баночки купованих спреїв, у своїх роботах я використовую: воду, харчові барвники, клей ПВА (декілька крапель) та перламутрові розсипчасті тіні для очей (протерміновані, отримані у магазині «бошкодавикинути»)

як зробити листівку в стилі стімпанк своїми руками     як зробити листівку в стилі стімпанк своїми руками

– я  не маю спонжиків, подушечок та інших причандаль. У мене є пальці і – так, іноді їх складно відмити.

– я чесно-чесно вчуся працювати зі скрап-папером, іноді мені це навіть вдається, але нема задоволення більшого – як біле перетворити у барвисте. Що власне і видно у цьому МК.

- виготовлення такої листівки абсолютно неможливе без штампів з колекції Стімпанк ТМ”Lesia Zgharda”, а саме: Штамп “Шестерні” {StP011}, Набір штампів “Шестерні” {StP002}, Штамп “Вітання зі святом” {StP007a} та без моїх улюблених ножів компанії Crafty Ann : Dragonfly 20 (Steampunk), Frame (Steampunk), Gears (Steampunk).

А ось і сам майстер-клас. Сподіваюсь, він надихне вас на виготовлення листівки в стилі стімпанк своїми руками. Бажаю приємного перегляду та творчого натхнення!

Купити листівку ручної роботи в стилі стімпанк.

Контакти автора Anairda Kashef

Отримуй матеріали блогу на електронну пошту!
Читай їх першим!