Намотаю тобі долю…

Намотаю собі долю – виставка авторських ляльок«Намотаю тобі долю…» – виставка ляльки-мотанки, яка планує в 2013 р.відвідати три міста Львівської області. Приходьте на маленьке свято – казку, яку створили для вас три майстрині: Тетяна Фургала та її «учениці» – Людмила Мацко та Ірина Бердаль-Шевчик.

На виставці можна буде знайти в собі дитину, переглянути готові ляльки-мотанки та потрапити на майстер-клас і створити своє маленьке чудо…

Тетяна Фургала: «Кожна нова лялька – це відкриття та пізнання самої себе, це відображення мого внутрішнього світу, моїх почуттів та думок.»

Намотаю собі долю – виставка авторських ляльок

Людмила Мацко: «Кожна лялька – особлива, наділена певними рисами характеру. Майже всі вони одягнуті у вишиті сорочечки, а голову прикрашає багатий вінок або намітка… Хочеться вірити, що кожна створена мною лялька приходить в цей світ з певною метою – охороняти і допомагати людині, для якої призначена. Вона несе в собі тепло рук та щирість помислів, потужний енергетичний заряд та символізм Берегині роду.»

Намотаю собі долю – виставка авторських ляльок

Ірина Бердаль-Шевчик: «Усі мої ляльки-мотанки – панночки. Вони мають розкішні коси, в які вплетені особливі квіти з бісеру. Важливу роль відіграло моє захоплення бісероплетінням – ляльки-мотанки  одягнуті в ґердани та пояси, які доповнюють їхні неповторні образи та відрізняють від мотанок інших авторів.»

Намотаю собі долю – виставка авторських ляльок

P.S. Щоб детальніше роздивитися зображення із розповідями про авторів потрібно натиснути на ньому правою кнопкою мишки та вибрати “відкрити зображення в новому вікні”.

Отримуй матеріали блогу на електронну пошту!
Читай їх першим!