Писанки на великодніх листівках

Великдень. Це світле і добре свято несе в собі віру, надію і любов. Пасха займає дуже важливе місце в житті багатьох людей, ставши сімейним святом. Саме тому цього дня особливо хочеться потішити близьких чимось оригінальним і неповторним. І таким подарунком може стати незвичайна великодня листівка, зроблена своїми руками.

Незмінними прикрасами пасхальних листівок є писанки, пасхальний кошичок, гілочки верби, церква. Основний візерунок для листівки можна вирізати з паперу чи клейкої плівки. Особливо гарно буде виглядати маленький вишитий сюжет.

Центральним мотивом великодніх листівок Віри Голубчак стали писанки. Їх вона вирізала із жовтої клейкої плівки (дизайнерської), а потім на цю плівку силіконовим клеєм наклеїла візерунок із кольорового паперу, туди ж приклеювала прозорі намистинки. Ці писаночки приклеювала до самої листівки, але для деяких писанок вирізала папір з листівки у формі писанки (виходило, що писанка просвічується). І на останок, контурами для скла малювала візерунки на листівці і на писанках.

І найголовніше — робити великодні листівки слід з натхненням і бажанням привітати ними своїх рідних та друзів. Тільки тоді вони будуть гарними, оригінальними і передають атмосферу Великого свята.

Автор великодніх листівок Віра Голубчак

Отримуй матеріали блогу на електронну пошту!
Читай їх першим!