Яким подарунком здивувати коханого?

Що подарувати коханому на День Валентина?

Картина з полімерної глини “С рыбой шутки плохи!”

Напередодні свята кожному не дає спати думка, що ж подарувати кожній близькій людині. От і зараз, день св. Валентина не за горами і ми – дівчата (жінки) задумуємося, що ж подарувати коханому? Звичайно, чудово, якщо він якось обмовився, що дуже хоче якусь річ, але поки що не збирається купувати. А якщо він ні про що «вголос» не мріє,  у нього нібито все є, а того чого нема – того й не підбереш, бо ніколи не знаєш, що твориться в нього в голові в цей момент, а що в наступний. І за порадою ні до кого не підеш, бо хто, як не кохана дружина (дівчина) має знати усі вподобання та антипатії свого найдорожчого чоловіка (хлопця), адже подарунок для коханого – це ж дуже індивідуально, особисто, інтимно. Потрібно показати себе, що саме я його вибрала, з моїм підходом і світоглядом, за який він мене і покохав.

Вашому коханому чоловіку (хлопцю) має сподобатися річ, яка буде відображати його хобі, уподобання чи мрії. Цілком можливо, що ваш обранець колекціонує раритетних солдатиків, клеїть моделі літаків, стрибає з парашутом, стріляє із спортивної рушниці або тільки мріє про це. У такому випадку, вам дуже пощастило і ви знаєте, що подарувати своєму хлопцю (чоловіку) на день св. Валентина чи день народження. Найбільше «плюсів» вам принесе подарунок для хобі, якщо ви зробите його на початку знайомства.  Хлопець ще не встиг в усіх деталях розповісти вам, що він не мислить своє життя, скажімо, без музики,  - а ви йому даруєте маленьку копію його улюбленої гітари.

Уважно прислухайтеся до того, про що і з ким говорить ваш коханий, на чому зупиняє погляд в магазині, на вулиці, запам’ятайте його улюблені телепередачі та сайти, на яких він «зависає», поспілкуйтеся з його друзями чи знайдіть сторінку в соцмережі, – і здивовано-щасливі вигуки: «Вав! А звідки ти дізналась? Ти сама здогадалась?» – вам гарантовано. Тільки не «паліть» джерело інформації, воно вам ще може знадобитися!

Вироби з полімерної глини “ОТ ВИКТОРИИ СЕ”

Отримуй матеріали блогу на електронну пошту!
Читай їх першим!