Handmade by OmniaRasa: МерКаБа

бісер, вироби з бісеру, езотерикаЯ почала займатись рукоділлям в дитинстві, в шкільні та університетські роки нічого не виготовляла. Зараз повернулась до цієї творчої діяльності – і не жалкую!

Натхнення – одне з найважливіших явищ у моєму житті. Іноді бажання виготовити нову річ, що народилась в уяві, настільки сильне, що не можубісер, вироби з бісеру, езотерика заснути вночі – встаю і реалізовую задум, адже інтерес до результатів творчого експерименту не дає покою .

Дуже люблю бувати у магазинах рукодільних товарів у пошуках цікавих матеріалів, адже вони самі можуть надихнути на нову ідею.

Час виготовлення виробу – дуже різний. Можу сидіти півдня не встаючи й доробити одразу, а іноді недороблена річ лежить тижнями – чекає поки я зрозумію як робити її далі (чекаю підказок із “країни Ідей“).

Свої вироби продаю здебільшого на езотеричних фестивалях, адже мої роботи досить оригінальні і «свого» покупця більше шансів зустріти саме там.

Дуже приємно дивувати близьких та поціновувачів творчості своїми виробами – говорять про кількість роботи та її витонченість. Я кажу, що це роблю не я, а процес відбувається через мене, адже натхнення мені дається – не я є джерело.

бісер, вироби з бісеру, езотерика, фігурки МерКаБаЯ люблю бісер, його яскравість та різнокольоровість. І дуже радію, коли виникає ідея та можливість її реалізувати.

Постійно експериментую з напрямками роботи – пробую виготовляти брошки, кулони, браслети, ловців снів – поки все в єдиному екземплярі, адже пройдений шлях – вже не такий цікавий.

Основний напрямок, до якого я періодично повертаюсь – фігурки МерКаБа. Цей багатокутник має декілька назв та містить езотеричне значення: зірка Кеплера у класичній геометрії (Stella Octangula, зіркова форма октаедра, «окта» – вісім, по кількості вершин), форма муладхара-чакри людини. Також про МерКаБа багато відомо з книг Друнвало Мельхиседека («Древняя тайна Цветка Жизни») та сакральної геометрії. На даний момент моя колекція нараховує 6 фігурок.

Автор OmniaRasa

Отримуй матеріали блогу на електронну пошту!
Читай їх першим!