Різдвяна зірка

«Спогади про Різдво»

Різдво вже минуло, а на майстер-клас по виготовленню різдвяної зірки я натрапила нещодавно. І не змогла відмовити собі у задоволенні пошити цю текстильну зірочку. Нехай вона полежить трохи у коробці та неодмінно прикрасить мою оселю наступного Різдва-2014!

Отже, майстер-клас від Маріанни Бойко – дизайнера авторських ляльок, майстра із пошиву текстильних іграшок http://mariasha.jimdo.com/.

“Маленьке мистецтво. Створення Різдвяної зірки”

Найкращий подарунок – зроблений своїми руками. Цей вислів відомий кожному. Але в будь-якому разі, отримати приємніше ще й добре зроблений подарунок. Тому ексклюзивно для телеканалу «Культура» майстриня-лялькарка Маріанна Бойко провела майстер-клас.
Завдання – створити м’яку різдвяну зірку.
Методика пошиття – винахід самої пані Маріанни, яким вона залюбки поділиться з нашими глядачами.”

Текстильна різдвяна зірка – перша моя робота у цьому «жанрі», тому можливо десь закралися неакуратності, та загалом зірочка шиється швидко та досить легко. Декор – як завжди – політ фантазії (те, що я так люблю!).

Перед початком роботи задалась питанням «Куди її потім прилаштувати?», адже від цього залежить, зокрема, розмір майбутньої зірочки. Для себе вирішила шити різдвяну зірку такою, щоб її можна було повісити на ялинку, тож моя зірочка діаметром 15 см. А якою буде ваша?

Автор Галина Б.

Отримуй матеріали блогу на електронну пошту!
Читай їх першим!