Сучасний фольк: вишивка

Усі ми звикли розділяти життя, час на минуле і майбутнє. А сучасність покликана взяти все найкраще з минулого і наділити його найновішими досягненнями. Цим і займається команда амбітних дизайнерів «Наші речі». Вони намагаються вписати традиційну українську вишивку в реалії сьогодення, зробити вишиті речі максимально зручними для сучасного ритму життя, зберігши при цьому символіку, що історично склалася, продовжити традицію, не забувши про своє коріння.

Український вишитий рушник, вишиванка – це річ, що має величезну художню цінність, яка вимагає до себе ставлення, як до витвору мистецтва. А тепер згадайте метро у час пік, переповнене маршрутне таксі, звідки виходиш без ґудзиків, а деколи і без гаманця. Часом шкода піддавати таким випробуванням вишиту на льоні сорочку, особливо якщо вона старовинна чи має якесь особливе значення (наприклад, дісталась у спадок від прабабусі). А вишитий одяг дуже хочеться вдягти…

 

«Наші речі» знайшли вирішення – вони розробляють дизайн моделей, шиють, прикрашають машинною вишивкою футболки, краватки, сумочки-клатчі, ремені. Ці речі практичні та еклектичні, виготовлені за мотивами сучасного фольку, призначені як для буденних, так і для вечірніх заходів. Широкий асортимент візерунків дозволить зробити гардероб вишуканим та різноманітним кожного дня. Футболки (100% бавовна), сумочки та краватки (сатин), пошиті з якісних матеріалів, довго прослужать та завжди будуть мати привабливий зовнішній вигляд.

Також «Наші речі» прикрашають вишивкою приємні дрібнички – чохли для мобільного телефону чи смартфону, кухонні підставки під гарячі страви, вітальні листівки (у яких можна дарувати гроші на весілля). Усі вироби мають красиві та зручні упаковки, які зберігають їх цілими та неушкодженими під час транспортування та чудово підходять для дарування.

“Наші речі”

Отримуй матеріали блогу на електронну пошту!
Читай їх першим!