Вишита метрика для малюка

Ідея вишити цю метрику з’явилась спонтанно. Наближався день народження сина моєї подруги і мені захотілось зробити подарунок, який би залишався цінним довгі роки. Як не крути, а дарувати одяг чи засоби гігієни, по-перше, банально, а по-друге, у цих речей скінченний термін придатності. А подарунок зроблений своїми руками завжди в ціні. Отже, рішення прийнято, часу зовсім мало, тож треба братися за діло!

Чесно зізнаюсь, ідею саме такого оформлення метрики почерпнула із просторів інтернету. Як на мене, поєднання вишивки хрестиком і фото дуже хороший варіант.

Вибрати схему було легко, цей лелека вже давно впав мені в око, а от зі шрифтом виникла проблема. Довго розраховувала, якого розміру повинні бути букви та цифри, щоб усе гармонійно розташувалось. Врешті-решт, і цей етап було подолано. Lanarte Spring in ParisВензелі були взяті із картинки на тему Парижа (Lanarte “Spring in Paris”), яка сама по собі є чудовою ідеєю для листівки.

Залишилось оформити все у красиву рамку. Цю справу я вирішила довірити професіоналам і віднесла готову вишивку до багетки. Ці майстри вже оформляли деякі мої роботи (які обов’язково покажу вам пізніше), тож я була в них впевнена. Синій багет уже давно привернув мою увагу, залишилось вибрати папір для паспарту, почекати і вуаля – метрика для малюка готова!

Автор Галина Б.

Усі нові статті прямо тобі на пошту!

Твій e-mail