Вишита картина "Маки" | Щасливе життя

Вишита картина “Маки”

Рубрика:Вишивка

Коли я вперше побачила схему вишитої хрестиком картини Gorgeous Poppies у журналі “Чудесные мгновения”, вона мене просто зачарувала. Картина здавалась для мене за складною, але непереборне бажання будь-що вишити її переслідувало мене півроку і, нарешті, я здалась. Чула багато відгуків, що вишивати на чорній канві важко, але і це мене не спинило. Довелося намучитись із підбором шерстяних ниток, але бажання було сильнішим, ніж дрібні перешкоди.
В процесі вишивання картина “Маки” здавалась безкінечною. Коли вишила першу квітку – мало не стрибала від щастя, а глянувши на те, скільки ще залишилось – мало не плакала. Врешті заспокоїлася і продовжила роботу за принципом «як з’їсти слона» шматочок за шматочком. На дворі було літо, природа тішила яскравими барвами, і ті ж самі барви оживали на чорному полотно. Відчуття були просто чудові. В результаті, вишивання на чорній канві принесло мені суцільне задоволення.

Вишити картину – це половина справи, її ще треба оформити. Спеціально не дивилася, яка рамка і паспарту було в оригіналі, хотіла придумати свої. В результаті довелося робити макет в Corel Draw, щоб впевнитися, що все вийде добре. З макетом в голові та вишивкою в сумці подалася в багетну майстерню. І почалося… Перебрала стос паперу, доки знайшла той єдиний, з яким моя вишивка постала у всій своїй красі. Дні очікування картини із багетки були одними з найдовших у моєму житті, але результат був того вартий! Це був момент, коли за допомогою наполегливої праці здійснилася мрія, і життя стало трішки щасливішим!

І наостанок, поради: якщо чогось дуже хочеться – треба це робити! Буде важко, та результат буде незабутнім. Щодо вишивки, якщо незручно вишивати на чорній канві можна підкласти щось біле, люди кажуть, що допомагає. Картина «Маки» – нескладна вишивка, кольори легко розрізняти.

Автор Галина Б.

За схемою вишивки “Маки” звертайтесь через коментарі та контакти.

Усі нові статті прямо тобі на пошту!

Твій e-mail


Теги: , ,

Залишити коментар


1 + 7 =